Logotyp
Partner inom digitalisering, programmering och utveckling
Våg

Webbutveckling

Behöver ni en ny hemsida, eller är du i behov av stöttning i dina webbprojekt så har du hittat rätt! Vi kan även erbjuda support.

Läs mer
Våg

Apputveckling

Vi utvecklar applikationer till både iOS och Android. Vi kan utveckla vidare i en befintlig app, underhålla kod eller bygga en helt ny!

Läs mer
Våg

Systemadministration

För dig som vill skapa en produkt eller programmera vidare i en befintlig. Vi har stor kunskap om databaser och servrar.

Läs mer
Våg
SKKF
Electrolux
Leos Lekland
Helly Hansen
Våg
Karta

The Farm - Happy place for developers

Vår vision är att ha en riktigt bra arbetsplats för våra utvecklare. Detta ger förutsättningar för att skapa professionell kod, vilket betyder en hög kvalitet för din verksamhet. Vi skräddarsyr efter era behov, utifrån mångårig kompetens och en passion för hållbara lösningar. Vi utvecklar åt olika typer av företag, och har levererat allt från appar och hemsidor till komplicerade backendlösningar. Oss hittar ni en timma från Göteborg och drygt två timmar från Stockholm.

Läs mer
Vågor

Vi kan det du behöver hjälp med

python-logo

Python

react-js-logo

React.js

android-logo

Android

node-js-logo

Node.js

ios-logo

iOS

wordpress-logo

WordPress

Se fler
Våg

års erfarenhet av framgångsrika projekt

genomförda uppdrag

memesexperter

commits per månad

medarbetare

kvinnor i ledningsgruppen

Logotyp Vågor

Har du frågor, tankar eller idéer? Let’s talk!

• Falköping
  • Göteborgsvägen 5
  • 521 30 Falköping
Logotyp